Italia: O româncă în stare de ebrietate a luat la pumni și picioare un taximetrist și doi Polițiști

VARESE, 26 mai 2021- Noaptea trecută Poliția de stat a arestat o femeie de cetățenie Română în vârstă de 34 de ani pentru ultraj și violență împotriva organelor statului. Românca a mai fost protagonista unor episoade similare cu o săptămână în urma când a produs un scandal în interiorul unui bar dar a scăpat doar cu o amendă și cu interzicerea consumului de alcool în interiorul barurilor.
Duminică seara, femeia care se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, a încercat să părăsească localitatea Varese folosindu-se de un taxi, doar că toți taximetriștii din zona gării au refuzat-o pe aceasta, motiv pentru care femeia a început să ia la picioare taxiurile iar când unyl dintre șoferi nu a fost atent aceasta s-a urcat într-o mașină. Invitată să coboare românca a distrus o parte din interiorul taxiului și a lovit șoferul de mai multe ori.
Furia româncei nu s-a oprit nici când la fața locului au ajuns Polițiștii, cărora le-a adresat mai multe injurii și a încercat să îi lovească dar a sfârșit cu cătușele pe mâini iar acum este în așteptarea sentinței care va fi una decisă în mod rapid în astfel de situații!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: