Italia: O româncă în stare de ebrietate a luat la pumni și picioare un taximetrist și doi Polițiști

VARESE, 26 mai 2021- Noaptea trecută Poliția de stat a arestat o femeie de cetățenie Română în vârstă de 34 de ani pentru ultraj și violență împotriva organelor statului. Românca a mai fost protagonista unor episoade similare cu o săptămână în urma când a produs un scandal în interiorul unui bar dar a scăpat doar cu o amendă și cu interzicerea consumului de alcool în interiorul barurilor.
Duminică seara, femeia care se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, a încercat să părăsească localitatea Varese folosindu-se de un taxi, doar că toți taximetriștii din zona gării au refuzat-o pe aceasta, motiv pentru care femeia a început să ia la picioare taxiurile iar când unyl dintre șoferi nu a fost atent aceasta s-a urcat într-o mașină. Invitată să coboare românca a distrus o parte din interiorul taxiului și a lovit șoferul de mai multe ori.
Furia româncei nu s-a oprit nici când la fața locului au ajuns Polițiștii, cărora le-a adresat mai multe injurii și a încercat să îi lovească dar a sfârșit cu cătușele pe mâini iar acum este în așteptarea sentinței care va fi una decisă în mod rapid în astfel de situații!

#diasporavavedeCalatorii EuropafamiliaiNFRACTORIromanii in italiaromanii in lumeZona UE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu