Pro integrare

Italia: O românca și-a înjunghiat vecina pentru că “făcea prea mult zgomot”

Femeia de 42 de ani a fost înjunghiată în abdomen de o româncă de 47 de ani.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Episodul nefericit s-a petrecut în data de 05/02/2021

Enervată de zgomotele care se auzeau din apartamentul vecinilor,  o româncă care a fost confruntată verbal  a înjunghiat-o pe vecina de apartament care a murit la scurt timp la spitalul Garibaldi din Catania, unde fusese internată în stare gravă.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Românca a fost arestată de poliție cu acuzația de omor. Atacul a avut loc la ultimul etaj al unui bloc din Viale Mario Rapisardi, în Catania, unde agenții de Poliție au intervenit după ce vecinii și rudele persoanei decedate au sunat la numărul de urgență . Poliția a reconstituit incidentul după ce l-a audiat pe fratele victimei, care locuiește în aceiasi clădire.

Bărbatul a povestit faptul că sora lui a ajuns la el acasă pentru a petrece seara împreună cu câțiva prieteni și că în jurul orei 23.00, vecina de origine română lovea cu pumnii în perete pentru că era deranjată de zgomotul prea mare.

În acel moment, el și sora lui au apărut  la ușa vecinilor de origine română pentru a clarifica problema. Româncă , în vârstă de 47 de ani i-ar fi agresat fizic și ar fi lovit victima. În casa femeii arestate, agenții de Politie au găsit și confiscat hainele pe care le purta în timpul atacului și cuțitul cu care aceasta a savarsit fapta.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...