Pro integrare

Italia – Ofițer Italian arestat în flagrant în timp ce vindea documente secrete , 2 ofițeri Ruși au fost expulzați

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un ofițer al marinei militare Italiane, Walter Biot, a fost arestat de către echipa antitero din cadrul Carabinierilor ROS, după ce acesta a fost oprit de către forțele de ordine în compania unui ofițer al forțelor armate ruse. Ambii au fost acuzați de fapte grave precum spionajul și punerea în pericol a integrității statului Italian. Ofițerul Italian a fost prins în flagrant în timp ce primea o sumă de bani în schimbul unor documente secrete.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Cu toate acestea, ofițerul rus are imunitate diplomatică și cu siguranță nu va putea fi reținut pentru o perioadă lungă de timp.
În schimb, ofițerul Italian, angajat în cadrul forțelor militare Italiene din cadrul Politici Militare riscă mulți ani de închisoare.
Ofițerul Italian și cel Rus au fost opriți Marți seara într-o parcare din Roma, intervenția fiind în totalitate pusă la punct iar cei doi urmăriți o perioadă bună de timp.
Un trădător fără scrupule, (așa a fost descris de către judecătorul care a confirmat mandatul de arestare a ofițerului Italian), care nu este la prima abatere de acest gen. Pentru documentele primite, Ofițerul Italian a pretins și primit suma de 5000 euro.

Alexey Nemudrov, angajat în cadrul Ambasadei Rusiei la Roma pe postul de expert naval și aeronautic împreună cu Dmitri Ostroukhov ofițer militar rus angajat în același birou au fost expulzați din Italia pe motiv că au periclitat siguranța națională în cazul de spuonaj în care este implicat un ofițer al marinei militare Italiane, căpitanul de fregată Walter Biot.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...