Italia – Podul Albiano Magra s-a prăbușit între provinciile La Spezia și Massa Carrara

Acesta a cedat  la viaductul de pe Sp 70. Două autoutilitare implicate, cei doi șoferi transportați la spital. O fisură l în structura acestuia care a apărut  în noiembrie, dar verificările au arătat că,nu există „condiții periculoase”

Podul din Albiano Magra care face legătura între acest oraș din provincia Massa Carrara și Santo Stefano Magra din provincia La Spezia s-a prăbușit în jurul orei 10.30 în această dimineață.
O bubuitură, care a fost auzită de mulți locuitori din zonă, a declanșat alarma. Infrastructura s-a rupt în mai multe secțiuni. Vehiculele în tranzit implicate în prăbușire erau două autoutilitare care oricum ar fi rămas deasupra drumului prăbușit.
Cei doi șoferi au fost salvați de medicii de la 118 și pompieri, au fost transportați la spital unul dintre aceștia în cod galben, primul (curierul unei firme de transport) la spitalul din Pisa, iar al doilea la Sant ‘ Andrea della Spezia.
În acest moment pompierii verifică întreaga zonă pentru a elimina ipoteza prezenței altor persoane.
Primul apel de urgență la 118 a fost efectuat în jurul orei 10.20. La fața locului au fost trimise ambulanțe de la Aulla de la Crucea Roșie din Albiano și de la Da Aulla, elicopterul medical din Massa și un alt vehicul de la 118 de la Vezzano, în zona La Spezia.

Infrastructura prăbușită în această dimineață a fost în centrul controverselor în ultimele luni, după ce s-a produs o fisură în noiembrie anul trecut, observat și de mulți șoferi.
A existat o inspecție a tehnicienilor Anas, dar din controale s-a afirmat că nu există „condiții periculoase”.
Acest lucru a fost raportat de Gianni Lorenzetti, președintele provinciei Massa Carrara, care în urmă cu câțiva ani a acordat contractul de întreținere către Anas. Inspecția, își amintește el, a fost făcută în prezența consilierului municipal din Aulla și a poliției. Municipalitatea însuși i-a asigurat pe cetățeni cu o postare pe pagina instituțională în care informează că „traficul nu va fi restricționat”. ”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More