Pro integrare

ITALIA – Principalele prevederi adoptate în Regiunile Lombardia, Lazio și Campania și modelul declarației

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Premierul Italiei Giuseppe Conte a declarat în  cursul zilei de astăzi că începând cu data de 1 Noiembrie 2020 există o mare probabilitate ca Italia să reintre în Lock Down!

Închiderea totală, aceasta este soluția luată în calcul de guvernul italian, dacă infecțiile continuă să crească.

Pe măsură ce numărul infecțiilor crește în fecare zi – ieri, joi 22 octombrie au fost 16.079 de cazuri noi și 136 de decese – crește și probabilitatea ca guvernul să introducă noi restricții.

Regiunea Lombardia: începând cu 22 octombrie și până la 13 noiembrie 2020, sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul regiunii între orele 23.00 și 5.00 dimineața, cu excepția celor legate de muncă, sănătate, situații de urgență sau de necesitate. Este posibilă întoarcerea la propriul domiciliu sau reședință. Deplasările în intervalul orar 23.00 și 5.00 trebuie justificate prin completarea unei declarații pe propria răspundere.
Detalii CLICK AICI

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Regiunea Lazio: începând cu 23 octombrie 2020, timp de 30 de zile, sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul regiunii între orele 24.00 și 5.00 dimineața, cu excepția celor legate de muncă, sănătate, situații de urgență sau de necesitate, precum întoarcerea la propriul domiciliu sau reședință. Deplasările în intervalul orar 24.00 și 5.00 trebuie justificate prin completarea unei declarații pe propria răspundere.
Detalii CLICK AICI

Regiunea Campania: începând cu 23 octombrie și până pe 13 noiembrie 2020, sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul regiunii între orele 23.00 și 5.00 dimineața, cu excepția celor legate de muncă, sănătate, situații de urgență sau de necesitate. Este posibilă întoarcerea la propriul domiciliu sau reședință. Activitățile comerciale, sociale și recreative sunt închise între orele 23.00-5.00. Deplasările în acest interval trebuie justificate prin completarea unei declarații pe propria răspundere.
Detalii aici  Click AICI

Citeste si:  România - În decembrie 1989, armata română si-a îndreptat armele împotriva propriului popor, la ordinele lui Ion Iliescu

Modelul declarației pe propria răspundere este disponibil aici: DESCARCA

Vă recomandăm să vă informați cu privire la măsurile adoptate pe plan regional sau local, în funcție de zona în care vă aflați.

Sursa :

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...