ITALIA – Roma – Ostia, cu scuza că donează măști în numele primăriei jefuiau casele bătrânilor

Trei sud-americani au fost arestați: folosindu-se de scuza că donează măști in numele primăriei, reușeau să intre în casele bătrânilor și să îi tâlhărească.
Carabinierii au fost nevoiți astăzi să țină piept și mulțimii de persoane furioase, în timp ce aceștia au fost arestați in flagrant.

S-a întâmplat astăzi în jurul orei 14:00 în via delle Zattere, Ostia. O femeie de 71 de ani se întorcea acasă de la cumpărături. Ajungând pe strada din apropierea locuinței, a fost abordată de doi bărbați . Nu este clar însă cum au convis femeia, din acest punct, versiunile lor sunt contradictorii: unul dintre cei doi s-ar fi prezentat fiind asistent sanitar spunând că livrează măști persoanelor în vârstă din ușă în ușă. Potrivit unei alte versiuni, ei s-ar fi oferit să o ajute să ducă acasă cumpărăturile.
Odată ajunși, aceștia au atacat femeia și au amenințat-o cu o șurubelniță, un vecin și-a dat seama ce se întâmplă și a alertat carabinierii care iau și arestat pe aceștia in flagrant.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More