Italia – Român de 32 de ani ucis si abandonat pe un câmp

Italia: Tânăr găsit mort pe un câmp. Carabinierii spun că a fost ucis. Radu avea 32 de ani.
Un tânăr român care locuia în localitatea Porto Sant’Elpidio din provincia italiană Fermo a fost găsit fără viață în cursul dimineții de luni, 17 februarie 2020, pe un câmp din orașul menționat mai sus.
Descoperirea a fost făcută de un trecător care a văzut o pată de sânge pe asfalt, la mică distanță de locul unde a fost găsit și trupul fără viață al românului.
Mihăiță Radu, în vârstă de numai 32 de ani și originar din Constanța, lucra în Italia de câțiva ani și era totodată voluntar la asociația „Croce Verde”. Corpul conaționalului nostru a fost găsit fără viață în această dimineață de un trecător pe un câmp, lângă via Pescolla din Porto Sant’Elpidio, la câțiva metri distanță de asfalt și se pare că avea mai multe răni pe spate provocate cu un cuțit.
Au fost alertate forțele de ordine și o ambulanță care odată ajunși la fața nu au putut face altceva decât să constate decesul, scrie presa locală. La locul tragediei au sosit în scurt timp și forțele de ordine, iar din primele investigații făcute de carabinieri rezultă că tânărul român a fost ucis prin înjunghiere. Este posibil de asemenea ca Mihăiță să fi fost omorât în alt loc și corpul său să fi fost abandonat apoi pe câmpul de lâng via Pescolla, mai precizează carabinierii.
Anchetatorii fac acum căutări intense în zonă pentru a găsi indicii despre cine ar fi putut comite această crimă și au organizat totodată controale stradale între localitățile Porto Sant’Elpidio și Pedaso, iar pe strada statală Adriatica au fost plasate zeci de mașini ale carabinierilor pentru a găsi făptașul.
Între timp, familia lui Mihăiță rămâne sfâșiată de durere la aflarea veștii, așa cum reiese de pe paginile rețelelor de socializare.
„Drum lin, copilul meu! Dumnezeu să te aibă în pază, acum ești îngerul păzitor, sper că acolo sus vei fi alături de cei dragi mie, mamă, tată, unchi! Dumnezeu să te ierte! Odihnă veșnică!”, transmite cu durere mama lui Mihăiță Radu.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1011102012592185&set=a.113914028977659&type=3&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.cititulnudoare.ro%2Fitalia-tanar-gasit-mort-pe-un-camp-carabinierii-spun-ca-a-fost-ucis-radu-avea-32-de-ani%2F

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More