Ultimate magazine theme for WordPress.

Italia – România trimite o echipă formată din 11 medici și 4 asistente pentru a susține cadrele medicale din peninsulă

0 240

O echipă formată din 11 medici români și 4 asistente au ajuns azi 7 aprilie 2020 pe aeroportul Milano Linate, pentru a oferi sprijin în cele mai afectate zone din Italia. În multe momente din istorie, Italia ne-a fost aproape și, prin acest gest, România își manifestă solidaritatea într-un mod concret, singurul răspuns la suferința cauzată de pandemia Coronavirus.
În momentele de nevoie, un prieten adevărat îți oferă întotdeauna o mână.

Echipa a fost întâmpinată de viceprefectul, Natalino Manno, reprezentând guvernul italian, vicepreședintele Regiunii Lombardia, Fabrizio Sala, subsecretarul pentru relațiile cu delegațiile internaționale ale Consiliului regional al Lombardiei, Alan Christian Rizzi și președintele Comisiei de sănătate și politici sociale ale Consiliului Regional al Lombardiei, Emanuele Monti. Au fost prezenți și ambasadorul României în Italia, George Gabriel Bologan împreună cu ofițerul col. Iulian Barbu.

De asemenea, România își duce lupta împotriva Covid-19 la nivel național și știe că această provocare nu poate fi depășită decât dacă acționăm împreună. Actuala criză ne deschide ochii și ne ajută să înțelegem, și mai bine, importanța unei Europe puternice pentru a depăși momente dificile ca aceasta. Sperăm că amintirea noastră va comoda solidaritatea necesară pentru a înfrunta situația în care ne confruntăm și pentru a ieși din ea și mai unită și mai coezivă în viitor.

- Advertisement -

Invalid slider ID or alias.

Sursa Ambasada Romaniei la Roma
[post]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...