Italia – Romania , zborurile de repatriere

Italia – România zborurile de repatriere

Din datele pe care le deținem, ne rezultă faptul că Guvernul României prin M.A.E. a renunțat în a mai programa ulterioare zboruri de repatriere dinspre Italia spre Romania.
Un fapt care evident este trist, ne așteptăm să beneficiem de o protecție serioasă și demnă de un stat European în anul 2020 , suntem sfătuiți să folosim rute alternative…
În acest sens am trimis o sesizare Ministrului de externe, domnului Bogdan Aurescu  prin care îi cerem insistent reevaluarea situației și punerea la dispoziție a zborurilor de tip charter pentru cetățenii romani care, rămași fără alternative se regăsesc în situația de a se reîntoarce în Romania.
Atât Ambasada României la Roma cât și consulatele aferente prezente pe teritoriul Italiei sunt implicate în căutarea soluțiilor pentru a ajuta cetățenii români, problema pe care o regăsim din punctul nostru de vedere, se află în mâna celor care au putere în luarea deciziilor, în acest caz, Ministerul de Externe.
Cererea noastră a fost trimisă pentru luarea la cunoștința și către comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării din cadrul camerei deputaților.

Diferența dintre carantina instituționalizată și autoizolarea

Model autodeclaratie pentru tranzitul prin diferite state europene

Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More