Pro integrare

Italia – Scanzano Jonico [MT] Cum fac anumite personaje bani pe spinarea conaționalilor?

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Modul prin care aceștia fac bani prin înșelarea altora este similar cu cel in cazul lui Ciobanu Ionel, care se pare că deține o firmă in Scanzano Jonico în provincia Matera – Italia, încă verificam bazele de date INAIL privind înregistrarea acestei „societăți”.
Cazul ne-a fost semnalat de către membrii grupului Romani in Italia.
Acest personaj, se folosește de România, unde caută persoane dornice să muncească și profitând de faptul că mulți dintre ei nu cunosc Legislația Italiană, modul de plată, drepturile pe care le au, etc, în Italia, sunt puși la muncă si plătiți cu sume ridicole sau chisr deloc uneori muncind doar pentru mancare, să nu mai spunem despre orarul de muncă sau modul in care aceștia prestează activitățile in cadrul acestor societăți.
Acesta este acuzat că ar sechestra muncitorii, iar prin abuzuri verbale, jigniri și alte metode, își continua activitatea infracțională.
Prin urmare, văzând ca acest domn, Ciobanu Ionel, se prezintă ca fiind atât propietarul unei societăți cât si un membru de sindicat, văzând datele pe care le deținem privind ilegalitățile și modul în care aceste persoane sunt platite, total ilegal pentru Italia, am trimis atât la Prefectura din Matera cât si lui Raffaelo Ripoli, primarul localității Scanzano Jonico, 2 adrese prin care explicăm datele pe care le deținem in privința acestui domn.
Prin urmare, făcând totul transparent, comunitatea Diaspora.ro, îi dă dreptul la replică acestui domn, care ne poate contacta folosind acest formular AICI
De îndată ce vom avea un răspuns oficial atât din partea Primăriei cât și din partea Prefecturii v-om revenii cu date.

Îndemnăn toate persoanele care se află in situații asemenatoare să ne scrie folosind această pagină AICI
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...