Pro integrare

ITALIA – Sindicatele declară GREVĂ în toată Lombardia

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

METALURGIA !
MIERCURI 25 MARTIE, 8 ore de Grevă pe intreaga clasă metalurgică din  LOMBARDIA
Decretul guvernului a definit sectoarele indispensabile care pot continua activitățile în următorele zile. Considerăm că lista a fost extinsă prea mult,unele sectoarele au prea puțin sau chiar nimic de a face cu strict necesarul.
După cum au subliniat deja Cgil Cisl și Uil Lombardia, în Regiunea noastră este necesar să intervenim într-un mod decis, „fără dacă și fără, dar”, să contrasteze condiția dramatică a creșterii constante a infecțiilor COVID-19, numărul imens de spitalizări și decese de care suferim, cu scopul de a preveni răspândirea infecțiilor.
Decretul pe care tocmai l-a adoptat guvernul atribuie o discreție inacceptabilă companiilor mari, aceștia își continuă activitățile cu o simplă declarație către prefecturi.
TOATE ACESTE ALEGERI PUNE IN GRAV PERICOL, ÎNCĂ O DATĂ VIAȚA ȘI SĂNĂTATEA OAMENILOR PENTRU PROFITUL ECONOMIC:
NU NU SUNTEM DE ACEASTĂ PARTE !
Din aceste motive, CGIL, CISL, UIL la nivel național și a secretariatelor din categorii naționale, Fim, Fiom și Uilm din Lombardia proclamă: 8 ORI DE GREVA – MIERCURI 25 MARTIE 2020 PENTRU TOTI ANGAJAȚII DIN SECTORUL METALURGIC LOMBARDIA (cu excepția angajaților implicați în producția pentru cu spitale și asistența medicală, la producția de echipamente-întreținere pentru structurile spitalicești )
Solicităm guvernului să examineze lista companiilor esențiale care trebuie să includă doar aceste activități strict necesare și indispensabile pentru funcționarea țării și nu trebuie să lase marile Corporații și Intreprinderi să aibă puterea decizie in această grava situație de urgența:
ÎNTREPRINDERI ALE CĂROR ACTIVITĂȚI NESENȚIONALE TREBUIESC ÎNCHISE!

FIM FIOM UILM SCIOPERO (1)

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...