Pro integrare

Italia – Solicitare comunitate Diaspora.Ro catre Digi Romania

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Către Digi Mobil Romania
Serviciul plăti și relații comerciale
Digi Mobil Italia și Digi servicii Satelit

Solicitare :

In incercarea de a stopa raspandirea virusului COVID-19 pe teritoriul Italiei, presedintele consiliului de ministri italian a emis ieri un decret continand masuri urgente in acest sens, masuri care afecteaza zone economice importante din nordul Italiei care sunt intens locuite si de comunitati de romani.
Aceste zone sunt regiunea Lombardia, si provinciile Modena, Parma, Piacenza, Reggio nell’Emilia, Rimini, Pesaro e Urbino, Venezia, Padova, Treviso, Asti si Alessandria si incepand de ieri sunt complet inchise traficului iar populatia este sfatuita sa ramana in locuinte.
Majoritatea agentilor economici, firme si organizatii si-au intrerupt activitatea trimitand personalul in concedii fortate, lucru care face ca angajatii sa sufere importante probleme financiare.

In aceste conditii comunitatea DIASPORA.RO va solicita sprijinirea comunitatii romanesti in tranzitia prin aceasta perioada de criza prin prelungirea perioadei de gratie a facturilor aferente serviciilor de telefonie si satelit Digi Mobil si Digi Satelit si reducerea costurilor pentru romanii aflati in zonele amintite.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

In asteptarea unei rezoluții din partea Dumneavoastră vă dorim o zi placută și multă sanatate Romănilor de pretutindeni!

Data Administrator
09/03/2020 Comunitatea Diaspora.ro Lombardia

Vom revenii cu răspunsul Digi

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...