Pro integrare

ITALIA – Tragedie pe A21. Cetățeni Români: doi morți și doi răniți grav

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tragedie în timpul nopții pe A21, la intersecția cu San Gervasio, unde o mașină cu patru persoane la bord, toate de cetățenie română, dar rezidentă în Cremona, a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se in afara autostrazsii. Un zbor teribil, care nu a lăsat sansa la viata pentru două persoane: nimic de făcut pentru conducătorul auto, S.M., 32, și pentru femeia care călătorea in partea dreapta față M.B., 33, în timp ce cele două fete care au fost pe bancheta din spate, R.F., născut în ’88, și S.M., de aceeași vârstă, au fost grav rănite.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Personalul de la  118 au intervenit la fața locului, cu ambulanțe, mașini medicale, elicopter și cu ajutorul Detașamentului de Pompieri Brescia, care a avut grijă să scoată răniții din resturile masinii. Doi dintre ei, însă, muriseră deja. La fața locului a a fost prezenta  și Politia rutiera din Montichiari, care s-a ocupat de dinamica accidentului. Mașina circula dinspre Cremona spre Brescia. Dinamica accidentului nu a fost încă reconstruită: deocamdată se pare că mașina a derapat, ajungând să se izbeasca în parapet, iar apoi s-a răsturnat.

Diaspora.ro a luat legatura cu consulatul general al României la Milano care se va ocupa de procesul birocratic urmator și sau asistența necesară!

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...