Pro integrare

Italia – Vrei sa trimiți un pachet sau chiar o mașină în România? Grijă mare la IMPOSTORI!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tot mai multe persoane devin peste noapte TRANSPORTATORI!
Mulți dintre acești presupuși transportatori lucrează în negru sau distrug bunurile trimise de dumneavoastră ori schimbă prețul și timpii necesari transportului.
Dacă aveți întrebări asupra oricărui transportator va rugăm sa ne contactați AICI, verificăm NOI pentru dumneavoastră transportatorul pe care doriți să îl contractați.
Vă prezentăm unul dintre acești “transportatori” asupra căruia multe persoane ne-au scris și asupra căruia primează multe semne de întrebare privind serviciile oferite.
L.M. scrie :

Buna ziua dragi romani. Va rog sa distribuiti pe toate grupurile noaste sa scapam de tepari… Acest asa numit domn se ocupa de transport persoane, colete si transport masini pe platforma care din pacate ajung acasa lovite, tinute prin parcare la padova cate 1 luna sau chiar mai mult… Va umbla in masina si va ia bunurile dublura la chei apoi va cere bani sa vi le inapoieze…mie mia cerut 100 eur sa-mi dea cheia, mi-a lovit o masina si mi-a spus ca a fost un porumbel… Mergeti va rog in padova in via due palazzi cu carabinierii este o parcare la un peco si va recuperati masinele pana nu vi le dezmembreaza… Sunt multe acolo pline de praf… Nu va elibereaza factura… Dupa ce va descarca masina la padova va vorbeste f urat se crede patronul lumii.. Eu am reusit sa o recuperez dupa 1 luna… Distribuiti va rog.
Atașat gasim urmatoarele poze cu detalii asupra persoanei în cauză ;

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

[smartslider3 slider=2]

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...