Pro integrare

Jandarmeria a intervenit în timpul scandalului mutării pacienţilor de la Spitalul Foişor

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“În zona spitalului s-a strâns un grup de persoane, care prin acţiunile desfăşurate a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi şi nu a respectat măsurile de ordine publică şi protecţie luate de jandarmi în acest context”, se arată într-o comunicare a DGJMB transmisă vineri seară.

Jandarmeria Bucureşti le recomandă persoanelor prezente “să respecte recomandările şi măsurile de siguranţă publică pentru a preveni eventuale evenimente care pot tulbura ordinea publică şi siguranţa pacienţilor evacuaţi”.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Spitalul Clinic de Ortopedie ‘Foişor’ va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă, iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul serii de vineri la alte spitale, cu ambulanţe sau maşini personale.

Transferul pacienţilor a provocat nemulţumiri în rândul unora dintre aceştia, iar la poarta spitalului au mers să protesteze şi unele persoane recunoscute pentru participarea la protestele din ultima perioadă împotriva restricţiilor şi a purtării măştii, zona fiind supravegheată de echipaje de jandarmi şi poliţişti. Jandarmii au creat cordoane de protecţie în jurul ambulanţelor, în condiţiile în care unii dintre protestatari critică virulent procedura de evacuare şi transferare a pacienţilor şi încearcă să blocheze acest proces. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...