Karma – Cand aroganta se intoarce impotriva ta

Dupa toata publicitatea negativa la care a fost supusa Bianca Andreescu de catre persoanele apropiate Simonei Halep, iata ca aceasta a pierdut intr-un mod umilitor in fata Karolinei Pliskova cu scorul de 0-6 6-2 4-6.
Se pare ca Halep are probleme de elaborare a propriei valori si intra in teren avand o abordare de superioritate fapt ce se intoarce impotriva ei.
“„Uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de rușine pe teren. Acordă-ți o șansă și revino-ți. Asta depinde de tine. Revizuiește-ți atitudinea și o să câștigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te definești ca atlet și ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.(..)”
Simona, unora dintre noi le pare rau pentru ca incepi sa te transformi cel putin in privinta fanilor si a propriilor connationali intr-o persoana superficiala, fie ca e vorba de un cetatean Canadian de origini Romane sau de catre fanii care din tribuna scandeaza impotriva unui partid care pana la urma a distrus chiar si Tenisul Romanesc.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More