Ultimate magazine theme for WordPress.

Karma – Cand aroganta se intoarce impotriva ta

32

Dupa toata publicitatea negativa la care a fost supusa Bianca Andreescu de catre persoanele apropiate Simonei Halep, iata ca aceasta a pierdut intr-un mod umilitor in fata Karolinei Pliskova cu scorul de 0-6 6-2 4-6.
Se pare ca Halep are probleme de elaborare a propriei valori si intra in teren avand o abordare de superioritate fapt ce se intoarce impotriva ei.
“„Uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de rușine pe teren. Acordă-ți o șansă și revino-ți. Asta depinde de tine. Revizuiește-ți atitudinea și o să câștigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te definești ca atlet și ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.(..)”
Simona, unora dintre noi le pare rau pentru ca incepi sa te transformi cel putin in privinta fanilor si a propriilor connationali intr-o persoana superficiala, fie ca e vorba de un cetatean Canadian de origini Romane sau de catre fanii care din tribuna scandeaza impotriva unui partid care pana la urma a distrus chiar si Tenisul Romanesc.
[post][cosmin]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...