Klaus Iohannis, vorbeste Romanilor din Diaspora.

Ceea ce trebuie totusi sa remarcam, este faptul ca aceast “deranj” al domnului Presedinte Iohannis, nu vine decat datorita faptului ca acesta se afla in Campanie electorala, doar naivii mai cred in gogosile care sunt prezentate atat de PSD cat si de PNL, despre restul nici nu mai discutam , PMP, Pro Romania s.a.m.d.
Partea trista este ca suntem inconjurati de Politicieni care nu fac nimic de dragul Patriotismului, ci doar de dragul propiilor partide, cum se poate vedea si in situatia de fata dupa caderea Guvernului PSD, PNL-istii sunt in stare sa se inhaite cu oricine, de dragul de a pune mana pe functii si accesele la resursele tarii.
Domnul Iohannis a spus in aceasta intalnire urmatoarele lucruri:
“Eu sunt foarte realist, știu că mulți dintre voi v-ați făcut un rost acolo unde stați, în Bruxelles, în Germania, în Anglia, în Italia, în Spania, în America, în Canada, de unde veniți. Dar sunt convins că nu toți românii sunt fericiți că stau afară. Mulți dintre ei chiar își doresc să revină și pe ei să nu îi descurajați, ci să-i încurajați, fiindcă o Românie fără români nu se poate construi. Dacă toată lumea pleacă afară, atunci cine rămâne? Știți foarte bine: pesediștii. Or asta nu cred că poate să își dorească un român de bună-credință”, a mai spus șeful statului.
Domnule Presedinte Iohannis, tot din Diaspora va transmitem, chiar daca tot ce spunem noi nu mai are valoare cand dati nas in nas cu Baronii din PNL, dar totusi, faceti ceva diferit sa ramaneti in Istorie, nu avem nevoie doar de, declaratii la TV si la microanele din Campanie, avem nevoie de un om care sa iasa in fata si sa faca lucruri, nu sa se ascunda cum s-a intamplat si in cazul L.C. Kovesi cand a-ti semnat demiterea ei, Romanii va stau alaturi daca combateti, e usor sa spunem C.C.R. ul ne obliga, CCR ul face ceea ce spune poporul la urma urmei, iar daca abuzeaza,  refuzati colaborarea cu ei si cereti sa iesim in strada, vom venii cu milioanele de data asta!!!
[post]
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

%d bloggers like this: