Legal Service –

🆘 ATI AVUT UN ACCIDENT?

☎️ SUNAȚI IMEDIAT LA 📲 3281413766

Consultanta GRATUITA și profesionala
✅ Obțineți maxima despăgubire
✅ Suntem prezenți pe tot teritoriul Italiei
✅ Anticipăm cheltuielile medicale sau de repatriere, medic legist, psiholog, si orice altă necesitate.

Legal Service ia naștere prin fuziunea unei echipe de profesioniști cu o lunga și vasta experiență în domeniul despăgubirilor, echipa care în ultimii 40 de ani au reprezentat peste 12.000 de cazuri extreme din care peste 3.000 au fost accidente rutiere soldate cu deces.

Suntem prezenți în țoată Italia disponibili 24 de ore din24, 7 zile din 7.

La noi poți apela oricând fară nicio obligație, suntem prietenii tai la greu și nu te lasăm prada birocrației sau ale altor interese care în ultimii ani au făcut daune majori în rândul celor neinformați!

Accident rutier, accident de munca, sau orice alt tip de leziune fizica / psihica ! Pentru meriti mai mult, iți oferim consultanta gratuita!

LEGAL SERVICE reprezintă un partener capabil să valorizeze drepturile tale în caz de accident rutier pe teritoriul Italiei, garantându-ți MAXIMA despăgubire în cel mai scurt timp, toate acestea datorită experienței noastre de peste 30 de ani în domeniul despăgubirilor! Rapizi și profesionali, înfruntăm provocările, cu scopul

Sediul principal  – Italia – Roma – Piazza Mazzini 27 – 00195

Comunitatea diaspora.ro nu percepe taxe pentru promovarea societăților care au manageri de cetățenie română. Această decizie face parte din proiectul comunității noastre de promovare și sprijin al concetățenilor din afara granițelor. 
%d bloggers like this: