Pro integrare

Licitaţia pentru autobuzele electrice din Deva a fost anulată. Localnicii mai au de aşteptat transportul ecologic

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primăria Deva a scos la licitaţie publică achiziţia a 26 de autobuze electrice şi lucrările de amenajare a 33 de staţii de încărcare a vehiculelor. Investiţia, finanţată de Uniunea Europeană, în cadrul proiectului „Modernizarea sistemului de transport public local prin achiziţionarea de vehicule ecologice” a fost estimată la 36,8 milioane de lei, însă procedura a fost anulată, deoarece la licitaţie nu s-a prezentat niciun ofertant.

Dosarul de corupţie de la Primăria Deva. De ce au fost arestaţi Laura Sârbu, soţul şi cumnatul ei

Doris Visirin a devenit secretar general al Primăriei Deva, după arestarea Laurei Sârbu

Acuzaţii de corupţie la Primăria Deva. Laura Sârbu şi soţul ei au fost arestaţi preventiv, la cererea DNA

Potrivit proiectului, vor fi achiziţionate 26 autobuze electrice (din care 4 autobuze electrice cu dimensiunea de maxim 10 metri şi 22 autobuze electrice cu dimensiunea de maxim 7 metri) şi 33 de staţii de încărcare autobuze electrice (7 staţii de încărcare rapidă, din care 3 pentru autobuze de 10 m şi 4 pentru autobuze de 7 m; 26 staţii încărcare lentă, din care 4 pentru autobuzele de 10 m şi 22 pentru autobuzele de 7 m), se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

După implementarea investiţiei din fonduri UE se vor reduce emisiile de CO2 cu peste 15 procente, până în anul 2022. În cadrul proiectului ce urmează a fi implementat, se doreşte achiziţionarea de autobuze ecologice (electrice şi hibride), construirea a 125 de staţii de autobus şi modernizarea şi adaptarea traseelor în lungime de 45,3 kilometri. Un alt obiectiv al proiectului este creşterea utilizării transportului în comun de la 13%, faţă de cât este în prezent, la 67,7 la sută, arată documentele investiţiei.

Mai puteţi citi şi:

Secretarul Primăriei Deva şi soţul acesteia, reţinuţi de DNA pentru o mită de 40.000 de lei

Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, plimbat între instanţe. Miza sunt peste 10.000 de hectare

Anchetă DNA la modernizarea şoselei Hunedoara – Călan: om de afaceri judecat pentru fraude cu fonduri UE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...