Liga Campionilor, etapa a 3-a | Spectacol total în UCL: 54 de goluri marcate. Andone, Stanciu și Hagi au evoluat pentru echipele lor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Liga Campionilor, etapa a 3-a | Fotbalul de cel mai înalt nivel a revenit pe teren. Pe canalele Digi Sport şi pe digisport.ro, pentru abonaţii RCS-RDS, au putut fi urmărite cele mai tari meciuri din etapa a 3-a a sezonului 2019-2020.
A fost spectacol total în cele două zile din etapa a 3-a a Champions League. S-au înscris nu mai puțin de 54 de goluri (30 marți și 24 miercuri). Trei internaționali români au evoluat pentru echipele lor. Andone și Stanciu au fost titulari, cu Real, respectiv Barcelona, iar Ianis Hagi a intrat spre finalul meciului cu Liverpool. Răzvan Marin și Ciprian Tătărușanu au fost rezerve neutilizate la echipele lor.
Barcelona s-a impus cu greu în fața celor de la Slavia, scor 2-1, în timp ce Liverpool a făcut spectacol cu Genk, scor 4-1. Napoli și Salzburg au făcut spectacol într-un meci cu cinci goluri, în timp ce Inter a trecut cu 2-0 de Dortmund.
Liga Campionilor, etapa a 3-a, miercuri, 23.10.2019
Grupa E, UEFA Champions League
Salzburg – Napoli 2-3
Min. 73: Goool Napoli. Insigne îi readuce pe italieni în avantaj.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More