Un șofer de 32 de ani, din București, care conducea cu vitează pe drumurile din Tulcea, a intrat pe contrasens. Liliana, de 52 de ani, care conducea regulamentar un autoturism marca Logan, nu a avut nicio șansă, impactul a fost devastator, scrie Gândul.ro.

Primele cercetări ale poliţiştilor au arătat că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie. El a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din judeţul Tulcea.

„În urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani. Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive”, a precizat IPJ Tulcea.

Liliana își sărbătorise ziua de naștere cu numai câteva zile înainte de cumplitul accident în care și-a pierdut viața. Femeia avea 52 de ani și lucra la Direcția Taxe și Impozite a județului Tulcea. Cei care au cunonscut-o sunt consternați de dispariția tragică a femeii, plecată mult prea devreme la ceruri.

Mesajul unui tată care și-a pierdut copilul într-un accident rutier: „Dumnezeu să te ierte Mariusică că ai plecat prea tânăr”

Dispariția tragică a produs durere cumplită în sufletele celor care o cunoșteau, pe rețelele sociale fiind postate zeci de mesaje de condoleanțe.

”Ferească Dumnezeu… De așa ceva aveți grijă! Oamenii buni mor nevinovați! Lasați viteza și fiți atenți atunci când faci o depășire! Asigurați-vă de 10 ori înainte pentru a face manevra de depășire, lasați graba ca tot acolo ajungeți. Condoleanțe familiei îndurerate!”.

”Lilișor…Dumnezeu să te ierte, tu să te odihnești în pace, iar odihna sa-ți fie veșnica! Nu pot să cred!”

”Dumnezeu să te odihnească de-a dreapta sa, nășică dragă! Suntem înmărmuriți, blocați în timp, atât de neputincioși”…

”Doamne ferește, Dumnezeu să o odihnească în pace…”, au fost doar câteva dintre mesajele postate.

The post Liliana a murit la numai 52 de ani din cauza unui șofer drogat appeared first on .

Diaspora Ro