Pro integrare

Liviu Dragnea împlinește 57 de ani, în închisoare. Mesajul de încurajare transmis de PSD Teleorman

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În ziua în care împlinește 57 de ani, Liviu Dragnea mai încearcă o dată să iasă din închisoare. El cere o zi de permisie pentru a merge acasă, iar răspunsul de la conducerea închisorii îl va primi pe 20 noiembrie.
Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.
Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a avut câteva ore de speranță că va ieși din închisoare măcar o zi. El a solicitat și ar fi primit o zi de permisie, la începutul lunii noiembrie, însă directorul Penitenciarului Rahova i-a respins cererea.
Propunerea ca Dragnea să aibă permisie de o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde el lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.
În acest context, luni dimineață, PSD Teleorman i-a transmis fostului lider al partidului un mesaj de încurajare.

Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA!
Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației județene, alături de două hashtag-uri: „#teleormăneanul_nostru” și „#la_mulți_ani_sănătoși”.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...