Localitatea Girov – Piatra Neamț – Primarul PSD face bani și din montarea unei simple stații de autobuz

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cităm mai înainte de toate un portal de știri din Piatra Neamț care face propagandă partidului PSD
Primarul localității Girov, Tovarășul Vasile Ciubotaru, a cheltuit din banii contribuabililor suma de 30.400 Lei, pentru o statie de unică folosință, cum se poate verifica si pe SEAP.
Atașam si fotografia acestuo profesor și Primar, marca PSD

“” În sfârșit, după lupte seculare cu tot felul de incompetenți care au încercat să conducă comuna Girov, dar mai mult au distrus-o, a ajuns primar un om pe care îl cunoaștem ca fiind o persoana ce s-a implicat în permanență și mai ales dezinteresat în promovarea și treburile comunei.
Profesor de istorie la școlile din Girov și Căciulești, Vasile Ciubotaru (PSD), în vârstă de 43 de ani, a câștigat funcția de primar în Girov în urma votului de încredere acordat de localnici.”” scriau in propaganda lor website-urile marca PSD.

Toate bune si frumoase, dar la o banală căutare in cheltuielile acestei primării, apare si suma de 30.400 Lei, cheltuiți pe o stație de autobuz, care arată cum se poate vedea in fotografia alăturată.


30.400 Lei, ptr o asemenea… pubelă inutilă, este un simplu furt, furt din banii cetățenilor, dacă facem comparația cu o stație de autobuz pe care un alt primar, de această dată in Localitatea Ciugud – Alba, care a costat cu 400 de lei mai puțin dar care dispune după cum se poate vedea in acest video, de anumite dotări, care și să susțină suma cheltuită.
Iar acest lucru nu este tot, primarul din Ciugud, domnul Gheorghe Damian, a fost oficial dat afară din PSD pentru că, se pare a deranjat șefii de mai sus, in PSD – Alba, dacă ești primarul unei localități membru PSD și nu te supui să dai contractele firmelor stabilite de Comitetul acestui partid, primești ceea ce a primit și acest primar din Ciugud, dar cel puțin acest om merge cu fruntea sus in localitatea unde oamenii l-au ales primar și cu siguranță il vor mai alege!

Acesta este unul dintre motivele pentru care România a rămas încă in anii comunismului in anumite zone, iar aici nu vorbim despre incompetența, ci despre un vădit abuz de putere si furt din banii publici prin efectuarea de lucrări plătite cu mult peste valoarea lor reală.
Sursa Irinel Petrariu

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More