Pro integrare

Londra: Un nou născut este cel mai tânăr pacient cu coronavirus din lume

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un copil nou născut din Londra este cel mai tânăr pacient cu coronavirus din lume. Medicii nu ştiu cum a fost infectat nou născutul.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Mama copilului a ajuns la spital, fiind suspectă de pneumonie, cu puţin timp înainte de naştere, transmite Sky News. La scurt timp după ce a adus copilul pe lume, femeia a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Copilul a fost diagnosticat şi el cu COVID-19 şi este tratat la North Middlesex Hospital.

Mama lui se află într-un alt spital specializat în boli infecţioase.

Medicii nu ştiu dacă nou născutul a fost infectat cu virusul în burta mamei sau în timpul naşterii.

Experţii au anunţat recent că gravidele nu par să fie mai vulnerabile la coronavirus decât populaţia generală şi că nu există dovezi care să indice faptul că virusul este transmis de la mamă la copil în timpul sarcinii.

Autorităţile le-au recomandat femeilor însărcinate din Marea Britanie, care suferă de COVID-19 sau sunt suspecte de boală, să nască doar în compania unui medic obstetrician.

Virusul 2019-nCoV afectează puternic persoanele în vârstă şi oamenii care suferă de boli cronice, nu şi copiii. De aceea, boala face ravagii în Italia, una dintre ţările cu cele mai îmbătrânite populaţii.

Peste 5.400 de oameni au murit până acum din cauza COVID-19, iar 145.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...