Londra va ramane fara paturi de terapie intensiva

Londra ar putea rămâne fără paturi pentru terapie intensivă în patru zile din cauza numărului mare de pacienţi. De asemenea, o asistentă spune că personalul permite deja pacienților mai slabi să moară în încercarea de a salva pe alții de focarul de coronavirus.

Personalul de la spitalul din Northwick Park din Harrow a declarat pentru The Daily Telegraph că medicii raţionează îngrijirea celor mai susceptibili de a supraviețui.

O asistentă medicală a spus că lipsurile forțează personalul să ia decizii cu privire la îngrijirea oamenilor, iar lucrătorii medicali au construit o nouă mașină cu șase paturi, deoarece spitalul a rămas fără spațiu.

“Ne aflăm deja într-o situație similara cu cea din Italia, unde medicii decid cine ar trebui să fie puşi pe ventilatoare și cine nu”, a spus asistenta. “Majoritatea oamenilor care au murit au fost vârstnici cu diverse afecţiuni, dar avem și tineri care se străduiesc să respire și, uneori, vor primi ventilatoarele în primul rând.”

Un studiu al Universității din Cambridge a evaluat modul în care diferite regiuni ale Angliei se confruntă și modelează modul în care unitățile lor de nivel UCI vor face față fluxului iminent de pacienți cu COVID-19.

Cercetătorii susțin că cinci din cele șapte regiuni din Anglia vor avea mai mulți pacienți cu COVID-19 bolnavi în stare critică decât pot trata în două săptămâni.

Întreaga Anglie, cu excepția nord-estului, a Yorkshire-ului și a nord-vestului, va rămâne fără paturi în două săptămâni, arată studiul.

LONDRA ESTE CEA MAI GRAV AFECTATĂ ȘI SE AȘTEAPTĂ CA PATURILE UCI SĂ SE OCUPE ÎN CAPITALĂ MAI REPEDE CA ORIUNDE ALTUNDEVA IN ȚARĂ.

Conform ultimelor cifre, Anglia a înregistrat 390 de morți, totalul britanic înregistrând astăzi 422.

Peste 8.000 de cazuri au fost confirmate, iar bilantul deceselor a crescut de aproape șase ori într-o săptămână, cu doar 71 de victime înregistrate marțea trecută.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More