Loverboy – Cheia succesului pentru traficul de persoane

De câte ori nu am trecut pe lângă tineri până in 30 de ani care se etalau în zone centrale în mașini mult mai scumpe decât unele garsoniere din orașe de top?

Ne-am întrebat vreodată cu ce se ocupa acești tineri?

Ei bine, ar putea fi copiii cuiva, nepotii cuiva sau, de ce nu, viitorii loverboys ai fiicelor noastre.

Ce este un loverboy?

Să ne imaginam traficul uman un ocean, iar acest loverboy nu este decât un pescar, în timp ce fetele noastre sunt văzute ca niște peștișori ușor de pescuit, căci in multe cazuri noi n-avem timp să le prevenim, câteodată ne ferim, iar uneori vrem doar sa le protejăm.

Și pentru băieți există astfel de pescari, dar baietii vor fi puși peste ani să ajunga la randu-le pescari, după o initiere mult mai lungă ca a fetelor.

Faptul că băieții au o inițiere mai lunga în trafic dovedește faptul că fiecare cap se gândește că trebuie sa aibă un ,,moștenitor” în aceasta lume in caz ca el ajunge la închisoare sau moare.

Puțini sunt traficanții care le permit copiilor biologici să aiba acces la această viață ascunsă a lor, chiar si atunci când sunt arestati mintindu-și copiii că ,,dușmanii sunt vinovați”, copiii lor prinzand ură inca din copilărie pe autorități , convinși fiind că acestea comit o nedreptate, lăsându-i fără tați.

 

În seria ce va urma veți putea citi mai multe despre cum este format un loverboy, cum poate fi el evitat și ce este de făcut în caz că totuși picăm victimele unui astfel de “iubăreț” periculos și fără conștiință.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: