Pro integrare

Marcel Ciolacu a marturisit că joacă jocuri precum Catan, inclusiv cu colegii săi de partid Sorin Grindeanu şi Alfred Simonis, liderul de grup de la Cameră

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Una dintre mândriile mele personale este că am rămas cu aceiaşi prieteni, sunt un om normal şi chiar îmi dă un confort acest lucru. Mai jucăm şi jocuri, mai stăm de vorbă… E vestitul Catan, mai joc şi la Bucureşti cu Sorin Grindeanu, cu liderul de grup de la Cameră”, a dezvăluit Marcel Ciolacu sâmbătă seară, la Digi 24.

El a povestit că se vede destul de rar cu soţia sa, care a refuzat să se mute de la Buzău la Bucureşti, iar atunci când se văd planifică seri la filme, pe canapea. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Dacă mă uit şi la familie, şi la parcursul meu şi la fiul meu, chiar mă consider un om norocos să ştiţi că mă mulţumesc cu lucrurile simple. Când începi să fii absolut nemulţumit, o să fii şi nefericit”, a mai afirmat liderul PSD.

Potrivit Wikipedia, „Coloniştii din Catan“ este un joc de masă creat de Klaus Teuber şi publicat pentru prima oară în 1995 în Germania de către editura Franckh Kosmos (Kosmos), sub denumirea de Die Siedler von Catan. Jucătorii îşi asumă rolul de colonişti, fiecare încearcă să construiască şi să dezvolte oraşele lor în timp ce tranzacţionează şi acumulează resurse. Jucătorii sunt recompensaţi cu puncte odată cu dezvoltarea propriilor oraşe. Primul care ajunge la un anumit număr de puncte este câştigătorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...