Ultimate magazine theme for WordPress.

Marea Britanie – O asistenta medicala izbucneste la vederea unor tineri care beau bere pe iarba (VIDEO)

288

O înregistrare video cu o asistentă medicală care izbucnește la vederea unor tineri care, în ciuda restricțiilor, se relaxează și beau bere pe iarbă, a devenit virală în Marea Britanie.

Filmulețul postat pe Facebook a fost filmat chiar de asistenta medicală care i-a întâlnit pe tineri în localitatea Basingstoke.

În ciuda restricțiilor provocate de pericolul coronavirusului, grupul de prieteni a ieșit la plimbare cu bicicletele. Tinerii s-au oprit în părculețul din spatele casei asistentei și s-au întins pe iarbă, la soare, pentru a bea bere.

[bs-quote quote=””SOȚUL MEU NU E PLĂTIT. EU TREBUIE SĂ MUNCESC MEREU PESTE PROGRAM. AM DOI COPII ACASĂ. ȘI TREBUIE SĂ MĂ DUC LA MUNCĂ ÎN FIECARE ZI, TEMÂNDU-MĂ CĂ ÎL VOI ADUCE ACASĂ (CORONAVIRUSUL – N.R.), DIN CAUZA UNOR OAMENI CA VOI!”, A IZBUCNIT ASISTENTA.” style=”style-13″ align=”left”][/bs-quote]

 

Tinerii au început să se ridice de pe iarbă. ”Atunci nu sta lângă noi”, a răspuns unul dintre ei.

În cele din urmă, tinerii și-au luat bicicletele și au plecat. Înregistrarea postată ulterior pe Facebook de britanică a avut mii de distribuiri.

În weekendul sărbătorii catolice de Paște vremea a fost frumoasă în Marea Britanie, dar autoritățile au avertizat populația să evite ieșirile afară în spații publice precum parcuri sau plaje, spune Sky News.

MAREA BRITANIE E UNA DINTRE CELE MAI AFECTATE ȚĂRI DE PANDEMIA DE CORONAVIRUS.

737 noi decese au fost anunțate duminică, bilanțul total al victimelor crescând la 10.612 în această țară.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.