Marea Britanie – O asistenta medicala izbucneste la vederea unor tineri care beau bere pe iarba (VIDEO)

O înregistrare video cu o asistentă medicală care izbucnește la vederea unor tineri care, în ciuda restricțiilor, se relaxează și beau bere pe iarbă, a devenit virală în Marea Britanie.

Filmulețul postat pe Facebook a fost filmat chiar de asistenta medicală care i-a întâlnit pe tineri în localitatea Basingstoke.

În ciuda restricțiilor provocate de pericolul coronavirusului, grupul de prieteni a ieșit la plimbare cu bicicletele. Tinerii s-au oprit în părculețul din spatele casei asistentei și s-au întins pe iarbă, la soare, pentru a bea bere.

”SOȚUL MEU NU E PLĂTIT. EU TREBUIE SĂ MUNCESC MEREU PESTE PROGRAM. AM DOI COPII ACASĂ. ȘI TREBUIE SĂ MĂ DUC LA MUNCĂ ÎN FIECARE ZI, TEMÂNDU-MĂ CĂ ÎL VOI ADUCE ACASĂ (CORONAVIRUSUL – N.R.), DIN CAUZA UNOR OAMENI CA VOI!”, A IZBUCNIT ASISTENTA.

 

Tinerii au început să se ridice de pe iarbă. ”Atunci nu sta lângă noi”, a răspuns unul dintre ei.

În cele din urmă, tinerii și-au luat bicicletele și au plecat. Înregistrarea postată ulterior pe Facebook de britanică a avut mii de distribuiri.

În weekendul sărbătorii catolice de Paște vremea a fost frumoasă în Marea Britanie, dar autoritățile au avertizat populația să evite ieșirile afară în spații publice precum parcuri sau plaje, spune Sky News.

MAREA BRITANIE E UNA DINTRE CELE MAI AFECTATE ȚĂRI DE PANDEMIA DE CORONAVIRUS.

737 noi decese au fost anunțate duminică, bilanțul total al victimelor crescând la 10.612 în această țară.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More