Pro integrare

Mario Iorgulescu – Ucidere din culpa

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cu toate ca sunt de parere, ca acele persoane care in mod deliberat depasesc vitezele legale pe propia raspundere si comit astfel de accidente sa numai fie pedepsite pentru Omor din culpa ci pentru OMOR.

Mario Iorgulescu va fi acuzat de ucidere din culpă după teribilul accident de sâmbătă noaptea, în urma căruia un tânăr de 24 de ani care avea si 2 copii acasa a decedat.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

La cererea poliţiei rutiere, Parchetul a deschis luni un dosar penal. Între timp, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost operat, în spitalul Elias din Capitală – însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Surse din cadrul poliției spun că el se afla la volanul unui Aston Martin, în valoare de sute de mii de euro şi ar fi circulat cu viteză foarte mare. La un moment dat, a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a izbit violent un alt autoturism.

În urma impactului, cele două vehicule au fost aruncate de pe șosea, iar motorul maşinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc. Celălalt şofer – un tânăr de 24 de ani, care avea doi copii – a murit pe loc.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar punerea sub învinuire nu poate fi încă făcută, cât timp este în spital. Între timp, poliţiştii încearcă să afle dacă atunci când conducea era sub influenţa alcoolului sau chiar drogurilor. De asemenea, o expertiză tehnică trebuie să determine ce viteză avea Mario Iorgulescu în momentul accidentului. Acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 km/h, dar specialiştii spun că nu e sigur că aceasta era viteza de deplasare

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } );