Romanii din afara granitelor

Marius Simionică oprit de Poliția Rutieră pentru a-i dona acestuia o sumă de bani

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Gest extrem de frumos care te face mândru că ești român! Marius Simionică, eroul care prin actiunile sale a reușit să redea o viață mai multor familii și șanse reale copiilor acestora la o educație normală a fost oprit în trafic de către Poliția Română!

Marius Simionică:

Astăzi mi s-a întâmplat unul dintre cele mai ciudate lucruri și m-am gândit bine înainte de a posta… Am fost oprit la un filtru de Poliție format din 7-8 mașini. Mi-au cerut actele, am suflat în etilotest(pozitiv de cafea 😁) și am fost verificat. Surpriza a venit când domnul polițist mi-a adus actele și m-a întrebat “unde mergeți?” în Maramureș, mai exact Sighet unde avem un proiect caritabil… – Vă referiți la #CasaNr6, pentru Ciprian?
Eu?!?!?!?! Da!!!!!
Poftiți ceva din partea mea și a altor 4 colegi pentru Ciprian 😳😳😳
– 500 de lei cash…
Din instinct i-am întrebat dacă putem face o poză (pentru că pare imposibil un astfel de gest) însă mi-a spus că din păcate nu se poate.

Mulțumesc….mai mult chiar nu știu ce sa spun. Aaa, poate faptul că am mai fost odată oprit de Poliția din Dâmbovița pt viteză și în loc de amendă am primit 1200 lei de la cei doi agenți însă atunci era și Cristiana Iordache ca martor 😁
Doamne ajută, am fugit către Sighet ❤️🇷🇴🙏

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030