Mașină din România urmărită la 200 km/ oră de polițiștii germani.

O mașină de lux înmatriculată în România a fost implicată într-o acțiune ca-n filme a Poliței Germane. Mai exact, mașina – un BMW – a fost urmărită peste 70 de kilometri la o viteză amețitoare, care nu a coborât niciodată sub 200 km/ oră.
Scenele s-au derulat duminică seară, între Koln și Essen, după ce polițiștii germani au primit o informație despre o spargere care a avut loc la un depozit de aparatură electronică din Koln, relatează t-online.de.
Echipajele de poliție au fost angrenate într-o cursă amețitoare și abia după 70 de kilometri au reușit să blocheze mașina înmatriculată în România. Ofițerii au avut parte de o surpriză uriașă când au văzut că din mașină coboară cinci copii, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.
În mașină au fost descoperite bunurile furate, iar anchetatorii au anunțat că au deschis dosar penal.
Polițiștii nu au reușit să afle care din cei cinci copii se afla la volan în timpul urmăririi. Toți au fost audiaţi la poliţie în prezenţa părinților, români stabiliți în Germania, apoi au fost eliberaţi.
Mașina aparține unui român care nu este rudă cu niciunul din copiii aflați în mașină. Poliția suspectează că acesta s-a aflat până la un punct în autoturism, dar a reușit să dispară pe traseu.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]
sursa digi24

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More