Pro integrare

MassMedia – digi24 promovează știri false contra cost

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De ceva vreme un redactor șef de la Antena3 a primit același post în cadrul digi24, dacă această televiziune în trecut avea o oarecare decență, aceștia au decis că banul decide adevărul, prin urmare v-om adaugă și digi24 pe lista celor care produc fake news și pe care o găsiți AICI!

„Am revenit la birourile Companiei de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A şi am reuşit să intru în birourile Companiei unde în urmă cu câteva zile n-am găsit pe nimeni din cei 44 de angajaţi. Despre activitatea acestei companii nu ştie nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea şi am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cât a plătit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu există difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investiţii au făcut în ultimii 2 ani etc. Vă invit să urmăriţi ce s-a întâmplat”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook unde a postat şi înregistrarea video realizată cu acest prilej.

Potrivit noului edil al Sectorului 1, pentru difuzarea spotului respectiv au fost plătite următoarele sume:

69.000 Euro pentru 75 spoturi la Digi 24;

69.000 Euro pentru 75 spoturi la România TV;

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

100.050 Euro pentru 667 spoturi difuzate la B1 TV;

50.000 Euro către Luju.ro;

30.000 Euro către Luis Lazarus Live.

Potrivit unei monitorizări realizate de publicaţia Libertatea, spotul a avut mai mult de 500 de difuzări în perioada 27 iunie – 2 august, la următoarele posturi de televiziune: Realitatea Plus (122 de difuzări), B1 TV (241), Antena 3 (93), România TV (42) şi Digi24 (42).

Citeste si:  România normală - Firea a cheltuit 74 milioane euro pe luminițe și concerte, investiții termoficare 15 milioane euro, iar subvenții pentru căldură de 784 milioane de euro

La vremea respectivă, Clotilde Armand scria pe Facebook că a semnalat CNA-ul în legătură cu „spotul manipulator”, care prezenta un spital în faza de proiect ca pe ceva deja construit.

sursa epochtimes-romania.com

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...