Pro integrare

Măsura de carantină a fost prelungită pentru comuna Mogoșoaia din județul Ilfov

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Măsura de carantină zonală a fost prelungită în comuna Mogoșoaia pentru alte 7 zile, începând de miercuri, de la ora 22.00, anunță Prefectura Ilfov.

Potrivit sursei citate, ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 93 din 13.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Mogoșoaia, cu satul aparținător Mogoșoaia, județul Ilfov.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Propunerea a fost înaintată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6993 din 14.04.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, începând cu data de 14.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 21.04.2021 ora 22:00.

Editor : A.A.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...