Pro integrare

Mediul rural continua sa fie ruina Patriei

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cetatenii Romani cu resedinta in mediul rural au facut iarasi diferenta acestia iesind in numar mare la vot si sustinand singurul partid care se face vinovat de situatia actuala a Romaniei, PSD a mai primit voturi si de la infractorii arestati preventiv care inca au drept de vot pana la o condamnare definitiva cat si de la zecile de mii de asistati social pe care Romanul care munceste de o viata ii tine in spate.
Suntem in anul 2019, agricultura este la pamant cu mici exceptii, acolo unde s-a investit masiv din capitalul privat mai avem cativa oameni care reusesc dar cu greu sa fie competitivi in aceasta ramura.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/hsoBPmo8nXQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>
 
Despre infrastructura nici nu mai vorbesc, incepand de la calea ferata si terminand cu pistele pentru biciclisti in Romania mai mult s-a distrus decat sa se construiasca.
Economia patriei nu tine pasul cu acesti ani iar Bugetul Romaniei traieste mai mult din imprumuturi decat din produsul intern.
Acolo unde cativa investitori straini s-au avantat sa investeasca pe teritoriul Romaniei, acestia trebuia sa isi gaseasca repede calmul si rabdarea, pentru a face fata situatiei atat Politice cat si de infrastructura din Romania.
In tot acest timp, toti aceia care locuiesc la orase sunt codasi in iesirea la vot, cand in sfarsit vine ocazia Romanului sa decida soarta s-a, acest Roman cade intr-o ignoranta totala dand astfel curs zecilor de mii de infractori sa distruga ceea ce a mai ramas din Romania.
Multi a-ti vazut diverse reportaje privind abuzurile si deturnarea fondurilor publice, dar putin stiu ca de fapt aceste fapte pun in pericol nu numai starea actuala ci si viitorul pe termen lung al generatiilor ce vor urma.
In primul tur am avut ocazia cu adevarat sa votam un partid care a spus NU clasei politice cu probleme atat in justitie cat si de integritate, dar noi, vrem mereu mintea de pe urma, suntem prea mandrii sa ne deplasam pana la sectia de vot, cu toate ca sistemul de votare a luat o intorsatura total pozitiva incat cozile care se faceau cand mergeam la vot au devenit istorie.
Avem o sansa mare, pe care nu avem voie sa o ratam, este IMPERATIV, cand se vor vota Parlamentarii, avem o unica sansa de a iesii la vot, doar acolo putem cu adevarat starpii acest partid care a nenorocit si care a pus pe butuci viitorul chiar si al nepotilor nostrii.
Daca esti catusi de putin Roman, si crezi in viata acelor Romani care au platit pretul suprem pentru ca TU sa poti decide nu prin focul armei, ci prin stampila viitorul tau si al Romaniei, IESI LA VOT !
[post][cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...