Membrii Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități – sucursala NEAMȚ au oferit ajutoare veteranilor de război, Centrului social PIETRICICA și Centrului de Zi diin Piatra Neamț în prag de sărbători

În această perioadă, tot mai multe persoane nevoiașe primesc ajutoare de la oameni cu suflet mare, conform amvvd.ro

Familiile cu dificultăți financiare sau cei care trăiesc în centrele sociale sau de zi resimt lipsurile și îți doresc să aibă sărbători fericite.

Astfel, inițiativa a venit din partea președintelui AMVVD Neamț care a dorit ca asociația să poată oferi bunătate, iubire, bucurie și alimente celor nevoiași. Așadar, în pragul sărbătorilor de iarnă, membrii AMVVD Neamț, cu mic cu mare și cu chef de fapte bune au pornit către familiile aflate în nevoi, veterani de război, centre sociale pentru copii și bătrâni.

Chiar dacă ei și-ar fi dorit să treacă pe la toți cei cărora le prindea bine un mic ajutor de sărbători, anul acesta atât nu au putut decât să ajungă la Centrul social PIETRICICA, Centrul de zi Piatra Neamț, câteva familii nevoiase și de veterani de război. Și asta mulțumită membrilor AMVVD NEAMȚ, care s-au mobilizat exemplar și au donat fiecare cât a putut, hăinuțe pentru copii și adulți, jucării, produse de igienă personală, tichete de masă (obținute din campania de donare de sânge), bani, accesorii și produse pentru nou născuți.

Un ajutor substanțial a fost oferit de către Forumul Democrat al Germanilor din Piatra Neamț prin grija doamnei Oboroceanu Elena și a domnului Dan Rudy Matzner, care au donat și ei cărucioare cu rotile pentru persoanele cu dizabilități, cadre pentru deplasare cu roți, lenjerii de pat, landouri, haine și hăinuțe pentru toate vârstele și multe altele și firma SC CONSERVFRUCT SRL din Bălțătești/Neamț, prin grija domnului Cojocariu Vasilică-Cristinel, a sponsorizat acțiunea spiridușilor cu produse în valoare de 3000 lei.

În atmosfera Sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului sau oricum s-ar numi, prin grija veteranilor de la AMVVD Neamț, toate aceste produse au ajuns unde a fost nevoie…..

Se spune că a fi bun este apanajul oamenilor care au simțit bunătatea și iubirea. E apanajul celor care au văzut scânteia. Acea scânteie din ochii oamenilor care simt iubirea și au puterea de a se bucura împreună sau de la distanță, de a întinde o mână de ajutor celor nevoiași. Membrii sucursalei AMVVD Neamț au dorit să ofere acea scânteie de bucurie în ochii triști ai celor cărora viața le-a fost potrivnică.

„Vrei să mă întrebi dacă minunile există? Câtă vreme mai avem curaj să ne oprim și să privim cu înțelegere către noi, câtă vreme vom fi conștienți că de noi și doar de noi depinde să facem totul pentru a ne urma visele și a ne împlini năzuințele, oricât de greu și imposibil ar părea, speranța și minunile vor exista.”, a spus președintele sucursalei AMVVD Neamț, Mihai Sumănaru.

Membrii AMVVD NEAMȚ mulțumesc din suflet tuturor celor care au ușurat misiunea lor și i-au sprijinit în demersul lor, cât și celor care le-au stat aproape urându-le un sincer și călduros LA MULȚI ANI pentru noul an, sănătate și multe realizări în 2022.

Comentarii (0)
Adaugá comentariu