Pro integrare

Mesaj pentru Republica Moldova – Astăzi au loc alegerile Parlamentare peste PRUT! Pentru a merge înainte trebuie să NU mai votați partidele comuniste

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Astăzi 11 Iulie 2021 au loc alegerile Parlamentare în Republica Moldova, ca și cetățeni Români dar cu mare respect pentru frații de peste PRUT vă transmitem să luați aminte de ceea ce se întâmplă în România!
Nu este un caz faptul că AUR în România stau liniștiți în această perioadă, face totul parte din planul Comuniștilor de a pune stăpânire pe Parlamentul Moldovei.
Dacă au înțeles ceva Pro Rușii din Politică acest lucru este “competiția de fațadă” a mai multor partide, prin urmare, votați partidele Pro Europa, cele Pro Rusia vedeți de ani de zile unde duc și scopul lor de a ține Republica Moldova în sărăcie și corupție!
În România are loc un proces amplu de sabotare a statului de drept, Pro Rusii de la AUR se ceartă public cu Pro Rusii de la PSD, dar în spatele ușilor închise aceștia fac acorduri.
Pentru a vedea cine sunt cu adevărat cei de la AUR, intrați pe site-ul https://partidulaur.com/, website deținut de către Comunitatea Diaspora.Ro nicidecum de acest partid rusofil.
AUR România a dus în Parlament tot felul de infractori iar pentru prima oară în istoria României un deputat a fost condamnat definitiv, acesta este un deputat din partea AUR, printre cei puși în Parlament de către AUR se numără și 2 cercetați penali pentru crime impotriva umanității, care în decembrie 1989 dădeau ordine de ucidere a populației, tot cei de la AUR au dus în Parlamentul României un personaj care vindea și cultiva Marijuana în Moldova și nu în ultimul rând un personaj care fura datele de pe cardurile altor persoane pentru a sustrage diferite sume de bani. AUR folosește multe site-uri și grupuri pe social network pentru a distorsiona realitatea și adevăratele lor interese.
Prin urmare, NU vă lăsați păcăliți de mesajele NAȚIONALISTE ale Pro Rușilor din AUR Moldova!

Votați în număr mare și alungați corupția și Pro Rușii care țin Moldova în sărăcie de atâția ani!

Încă de la primele ore ale dimineții cetățenii Republicii Moldova s-au mobilizat pentru a vota!

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...