Mesajul Cristinei Țopescu despre românii din diaspora

Au coloana dreaptă deși muncesc pe rupte prin străinătate; acestea erau gândurile Cristinei Țopescu despre Românii din diaspora.
Cunoscuta prezentatoare și jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în seara zilei de duminică, 12 ianuarie. A fost găsită moartă în pat, îmbrăcată în haine de noapte. Polițiștii spun că este posibil ca femeia să fi murit în timp ce dormea.
În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD de unde însă a demisionat la scurt timp. În prezent, Cristina Țopescu era consilieră la Ministerul Sănătății. La ultimele alegeri prezidențiale care au avut loc în luna noiembrie a anului care tocmai s-a încheiat, jurnalista îndemna oamenii să iasă la vot dând exemplu românilor din diaspora. Iată ce scria pe pagina ei de Facebook:
„Diaspora e iar la înălțime, îi iubesc pe românii ăștia ai noștri! Au coloana dreaptă deși muncesc pe rupte pe unde trăiesc și sunt și hotărâți, cu ei nu le mai merge ticăloșilor. Arătăm și noi, ăștia din țară, că ne ridicăm la înălțimea fraților plecați? Sau ne-au îndoit spatele ăia ce tocmai nu mai au guvern? Eu zic să nu mai aibă nimic, ca să-și învete lectia, nu? Hai, la vot cu voi!”, scria jurnalista românca pe pagina ei de Facebook.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More