Pro integrare

[MODEL] Italia – 23/03/2020 Noul model de autocertificare – document

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Decretul premierului Italian din 22 martie 2020, publicat în Monitorul Oficial – seria nr. 76 din 22 martie, a reformulat indicațiile referitoare la sistemul de măsuri pentru combaterea cu urgență a COVID-19.

Circumstanțele care legitimează ieșirile din locuință, au fost analizate și predispuse într-un mod mai restrictiv. Aceasta a dus la o actualizare a modelului de auto-declarație care trebuie completată pentru a justifica ieșirea din casă în sine.
Prin urmare, putem părăsi domiciliul doar din următoarele motive: motive de muncă dovedite, nevoi absolut urgente și motive de sănătate.
Prin noul decret prim-ministrul desființează prevederile cuprinse în art. 1, paragraful 1, lit. a) din Decretul primului-ministru datat 8 martie 2020, care garanta reîntoarcerea la domiciliu.
Această acțiune este permisă numai dacă ieșirea inițială din locuință este conectată la motivele enumerate mai sus. De exemplu, daca acest traseu este efectuat de un angajat de la locul său de reședință la locul de muncă, face parte din nevoile de muncă dovedite. Sunt, de asemenea, urgent necesare cazurile în care partea interesată se îndreaptă către infrastructurile de transport (aeroporturi, porturi și gări) pentru a-și conduce eventuale rude spre propia reședință.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Documentul îl puteți descărca de AICI

nuovo-modello-autodichiarazione-23.03.2020

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...