Pro integrare

[MODEL] România – Declarația pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței obligatorie de Luni

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 și modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro, transmite Grupul pentru Comunicare Strategică.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunțat vineri dimineață că deplasarea pe timpul nopții în intervalul orar 23.00 – 5.00 va fi interzisă începând de luni. Excepții: mersul la serviciu, mersul la doctor sau la farmacie, naveta, îngrijirea copiilor și a bătrânilor, decesul unui membru al familiei, pentru aceste situații fiind nevoie de declarația pe propria răspundere sau adevernița din partea angajatorului.
Declarația o puteți descărca de AICI sau copiata de mai jos.
0611_Model Declaratie proprie Raspundere (1)

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să conţină numele domiciliu, adresa de reşedinţă în fapt, data şi locul naşterii, precum şi motivul deplasării. Acest motiv poate fi: în interes profesional, pentru asistenţă medicală, pentru îngrijirea unui minor sau a unor persoane aflate în dificultate, sau în cazul decesului unui membru al familiei.
Modelul de declaraţie pe proprie răspundere prevede faptul că există posibilitatea ca declaraţia să fie scrisă şi de mână, însă cu condiţia ca elementele prevăzute în cea tipizată să se regăsească pe documentul scris de mână.
De asemenea, declaraţia poate fi stocată pe un dispozitiv electronic, precum telefon mobil, însă după ce a fost semnată şi datată.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...