Moșul din Italia a ajuns astazi in Romania

Italia – Roma – Citta di castello – 10/12/2019
Unire de forte pe facebook in Italia intre grupurile Voluntari in Europa si Diaspora Romanilor din Italia
Grupul Voluntari in Europa au sustinut inițiativa grupului Românilor în Italia prin “Loredana Apreutesei si Alexander Internațional Arad“, donând jumătate din suma necesară transportului.
Peste 60 de cutii, insumand la un loc circa 700 de kg au fost trimise zilele trecute de catre moderatorii grupului Facebook Diaspora Romanilor in Italia catre Ama- Zambet de copii ,care se va ocupa de distribuirea acestora. In acelasi timp au fost trimise un numar de 24 de pachete catre anumite familii de români aflati in Roma.

Multumirile noastre se indreapta special catre persoanele care s-au implicat in realizarea acestui mare gest de omenie si iubire fata de copiii României.
Firmelor de Transport care au ajutat enorm,
Nanu Tour prin domnul Anton Nonel   și
Alexander Internațional Arad
Doamnelor:
Loredana Apreutese
Pruteanu Nuța
Mary Lena
Sorina Petrea
Aceste doamne au ajutat numeroase familii aflate la nevoie si ne invata zilnic ceea ce inseamna de fapt ROMANIA si iubirea fata de Patrie.
Cadourile aveau ca destinatie finala spitalul SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII SF. MARIA IASI, unde micutii il asteapta cu nerabdare pe mosul din Italia,poate pentru ultimul an, deoarece este posibil ca Voluntarii din Diaspora (iar aici ne referim la multe alte tari impreuna cu Italia) sa intrerupă colaborarea cu acesta ,din cauza noului manager al acestei structuri.
Situatia devine pe zi ce trece una dificila pentru voluntari, datorita intentiei acestui manager care face tot posibilul sa ingreuneze situatia si impiedica prin diferite moduri distribuirea intr-o maniera transparenta acestor mici cadouri mult asteptate de catre copilasi.
“Asociația AMA – Zâmbet de copil, dorește să aducă un zâmbet pe fața fiecărui copil, să-i redea speranța unei vieți mai bune, fără grija zilei de mâine, să îl ajute să se integreze în societate alături de copiii normali, să simtă că face parte din această lume și să se bucure de toate beneficiile acestei vieți.
Haideți să întindem fiecare o mână de ajutor și să ne asigurăm că acești copilași vor duce o viață mai bună și cu siguranță și ei la rândul lor ne vor întinde nouă o mână de ajutor la nevoie.
Doar cu AJUTORUL tău putem să schimbăm ceva în bine pentru niște suflete de copilași nevinovați”, se arata in descrierea asociatiei.

Prin Urmare noi, cei din Diaspora, luam act de lipsa de respect pentru activitatea Asociatiei AMA si a miilor de voluntari implicati, iar in viitorul foarte apropiat vom crea o petitie prin care vom cere schimbarea de urgenta a intregii conduceri manageriale ale acestui Spital.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]