Pro integrare

Nerusinatul Cercel s-a bagat in fata la vaccin. Ati vazut vreun pesedist sa nu FURE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Ati vazut vreun pesedist sa nu FURE , fie ca e vorba de bani, bunuri sau de laude/notorietate? Proaspatul parlamentar pesedist STREINU-CERCEL, demisionar de la Spitalul Bals, s-a bagat azi in fata la spitalul pe care l-a abandonat dupa ce i-a distrus imaginea, pentru a culege roadele declansarii campaniei de vaccinare din Romania desi NU a facut nimic bun impotriva raspandirii COVID.

Haideti sa ne aducem aminte impreuna ce a facut CERCEL pentru RASPANDIREA coronavirusului!

1. A sustinut ca Wuhan, locul de unde a tasnit boala, e atat de departe de Romania – un punctulet pe harta! – incat boala care poate aduce moartea nu va ajunge si la noi in tara, asa ca nu trebuie sa luam masuri speciale de protectie!
2.A sustinut ca masca de protectie face mai mult rau, asa ca ne-a indemnat sa nu o purtam! Era la posturile TV cu un alt doctor pesedist, RAFILA, rasplatit si el cu un loc in Parlamentul Romaniei!
3. A sustinut ca spirtul este apa de ploaie, nu ucide coronavirusul, desi lumea medicala din Occident sustinea contrariul!
4. A tinut antiviralele in magazia spitalului Bals, unde era mare sef, desi era obligat sa le distribuie la toate spitalele COVID din tara, ca de asta a primit finantarea de la bugetul public. A fost acuzat de gestionare frauduloasa, in direct la TV, de chiar presedintele Societatii Nationale de Terapie Intensiva, profesor doctor Serban-Ion Bubenek-Turconi!

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Din cauza lipsei medicamentelor au MURIT oameni.

Probabil eu am mai uitat ce alte ticalosii a facut doctorul STREINU-CERCEL, ticalosii pentru care a fost rasplatit cu un fotoliu de parlamentar!

Azi s-a bagat in fata, sa fie el primul filmat, ca salvator al Romaniei!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...