Pro integrare

Valeriu Nicolae – Newsweek Romania sunteți o mare, mare mizerie!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Acum ceva vreme vă prezentam mizeria Newsweek România, jurnaliștii buni din cadrul acestei publicații, ori pleacă zilele acestea ori au făcut asta deja.

Newsweek România – faza 2, producerea gunoiului mediatic de propagandă

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Valeriu Nicolae reclamă comportamentul lipsit de orice adevăr din articolele Newsweek.

Newsweek Romania sunteți o mare, mare mizerie! Nu știu cum naiba vă puteți păstra licența, dar sunteți absolut mizerabili. Ce faceți voi e abject. Am scris lucruri oribile de o mulțime de PNL-iști, am demostrat că e plin de căpușe politice, securiști de tot felul, zeci de oameni îngrozitor de nemernici ale căror familii fac cu mult peste 100.000 de EUR pe an și voi ați fost pe burtă. Acum îmi preluați ceea ce postez și prezentați ca si cum îl atac pe Vlad Voiculescu. “Uitați” să copiați partea cea mai dură care este despre Ionel Dancă (PNL) care a fost în cinci consilii de administrație cu care nu avea nicio legătură și puneți în titlu despre Vlad. Vlad care era super calificat să fie în CA-ul ăla din care a primit sub 4.000 de EUR pentru anul în care a fost în guvern. Nu există diferență între voi și Antena 3!

Reamintim faptul că Valeriu Nicolae a deranajat enorm lumea Politică prin platforma creată de către acesta pe care o găsiți AICI  www.nutotei.ro

#presădehazna

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...