Pro integrare

Nicolae Robu, după revocarea lui Vlad Voiculescu: Cu asemenea „oameni noi” la nivel naţional şi la diversele niveluri locale, e vai de ţara asta

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nicolae Robu susţine printr-o postare pe Facebook că „oamenii noi” precum Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan trebuie să plece să plece. Robu susţine că cei doi au „convingeri pur neomarxiste” şi că nu ştiu “nu sunt în stare de nimic pozitiv”. 

“În sfârşit, ceea ce trebuia să se întâmple de mult, s-a întâmplat!  Cu asemenea , precum Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan, la nivel naţional şi la diversele niveluri locale, e vai de ţara asta, respectiv vai de comunităţile ei locale! Incompetenţă, convingeri pur neomarxiste – exprimate deschis, mai ales de d-na Moldovan – şi lipsă crasă de simţ al răspunderii, de capacitate de evaluare a situaţiilor şi luare a deciziilor potrivite, asta e tot ce ni s-a etalat de către cei doi în aceste luni de când au fost învestiţi în înaltele lor funcţii! Asemenea oameni nu ştiu decât să blocheze, să anuleze, să arate că la ei e puterea, nu sunt în stare de nimic pozitiv!”, a transmis Nicolae Robu.

“E cazul, în context, să ne aducem mai în faţă, mai la îndemână, în memorie, vorba înţeleaptă ! Şi să fim mai circumspecţi cu acordarea de mandate în alb unor oameni care n-au dovedit anterior capacitate profesională şi caracter, disponibilitate la dedicare în interes public şi patriotism! Da, şi patriotism, am cam uitat de această valoare – e drept, am şi fost ajutaţi în acest sens, dar parcă ne-am şi lăsat “cu voluptate” să fim ajutaţi!-!”, a mai adăugat Robu.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Fostul primar al Timişoarei nu l-a menajat nici pe Dominic Fritz.

“Dl Fritz a declarat că regretă schimbarea! Ce spuneam eu mai sus? “Cine se-aseamănă se adună!” Doar împreună ne-au carantinat degeaba, iminenţa scăderii ratei fiind evidentă!”, a încheiat Nicolae Robu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...