Pro integrare

Norvegia – O rusine Europeana

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.


Ce susțin norvegienii că le-au făcut copiii români, la București!!!
România și Norvegia au încheiat la egalitate duelul de pe Arena Națională, scor 1-1. Aproape 30.000 de copii au fost prezenți în tribune, iar nordicii s-au declarat deranjați de prezența acestora.
Norvegienii au fost extrem de nemulțumiți că, deși România avea terenul suspendat din cauza manifestărilor xenofobe, în tribunele Arenei Naționale le-a fost permis accesul celor mici. Mai mult de atât, nordicii susțin că cei 200 de fani veniți la București să-și susțină naționala au fost agresați.
„Am fost hărțuiți în permanență de toți copiii de pe străzile din apropierea stadionului, înainte de meci, dar și de adulții care îi însoțeau”, a declarat un suporter pentru celebra publicație norvegiană Dagbladet.
Joar Hansen: „Copiilor li se transmitea la megafon ce să scandeze! A fost o parodie”
Prezența celor aproape 30.000 de spectatori de pe Arena Națională i-a nemulțumit extrem de tare pe norvegieni! Joar Hansen, antrenorul secund al nordicilor, a fost foarte deranjat de prezența copiilor în tribune.
„Este o glumă a UEFA! Nu înţeleg cum este posibil să laşi atât de mulţi spectatori, şi adulţi, şi copii, la un meci la care trebuia să dai o pedeapsă. Copiii au fost instruiţi să facă zgomot cât mai mult. Li se transmitea de la megafoane ce să scandeze. Totul a devenit o parodie”, a declarat Hansen, potrivit cotidianului Dagbladet.
„Au pus copii şi adulţi în tribune. Este o sancţiune zero! Este o mare glumă. Este uimitor că au putut face aşa ceva, că li s-a permis. Asta nu e o pedeapsă. Nu ajută combaterii rasismului. Este o bătaie de joc la adresa a ceea ce se întâmplă tot timpul în fotbal. Singurul lucru care ar ajuta, ar fi să suspenzi echipele ţărilor care fac aşa ceva. Să nu le laşi să joace meciuri câțiva ani”, a mai precizat Hansen.
sursa
Acum ne vine logica intrebare…. Faptul ca justitia Norvegiana sustine drepturile copiilor, sunt de parere ca aceste drepturi trebuiesc respectate doar in Norvegia?
Nu va este rusine sa jigniti zeci de mii de copii? Noi credem ca ar trebui sa va fie, dati dovada de ipocrizie in stil mare
[post]
[cosmin]

Citeste si:  [video] Diaspora - Românii din Diaspora, cei jigniți și blamați, au trimis 3 miliarde de euro anul trecut în România!

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...