Numele poliţistului care a bătut cu bestialitate o femeie pe care o chemase la curăţenie

O femeie din orașul Potcoava, județul Olt, îl acuză pe un polițist din localitate că a bătut-o cu pumnii, picioarele și vătraiul și a amenințat-o că o îngroapă în grădină. IPJ Olt a deschis o anchetă.
Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este bătută de o persoană, a cărei identitate a refuzat să o furnizeze.
„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Barbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava și era în concediu de odihnă, la locuința sa”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.
Incidentul petrecut în Potcoava este descris și într-o postare pe Facebook, chiar de femeia bătută, care povestește că a fost chemată la locuința polițistului pentru a-i zugrăvi pereții, iar acolo a fost lovită de acesta cu pumnii, picioarele și cu vătraiul și a fost amenințată că va fi îngropată în grădină.
„Prima dată m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (…) Mă rugau să beau și eu am spus că nu beau și m-au stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare (…) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia în filmul postat pe Facebook.
Potrivit IPJ Olt, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind făcute sub coordonarea procurorului.
„Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, mai declară reprezentanții IPJ Olt.
Polițistul care a bătut-o crunt pe femeia din Potcoava se numește Petrică Nicușor Rotaru și este agent la postul de poliție din localitate.
Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, pentru presa locală.
El este acuzat că a bătut crunt o femeie din localitate pe care o chemase pentru curăţenie.
Poliţistul a bătut-o cu pumnii, cu picioarele și cu vătraiul și a amenințat-o că o îngroapă în grădină. IPJ Olt a deschis o anchetă.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More