Pro integrare

NuTotEi – Alexandra Raluca Ecaterina – PSD

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Doamna Alexandru Ecaterina este o apropiată a domnului Ciolacu. Ca orice buzoiancă cu simpatii PSD își face studiile, ați ghicit, la Universitatea Valahia din Târgoviște. Nu e clar dacă are sau nu masterat căci în CV pune doar cursuri de masterat.

Lucrează pentru un an consilier juridic și apoi avocată la biroul ei de avocatură unde reprezintă multe primării PSD, cel mai probabil probono. În august 2017 se întămplă o minune și după ce căștigă concursul de funcționară la Compartimentul de Control al Consiliului Județean Buzău unde muncește groaznic de mult pentru o întreagă lună este promovată. Ajunge la 35 de ani Președinte la Casa de Asigurări de Sănătate domeniu în care are zero experiență pe un salariu amărât de 117.335 RON pe an, sau 2100 EUR pe lună.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Apoi se întâmplă o altă minune. Ajunge brusc în secretariatul general al guvernului în iulie 2019 când Ciolacu este favorit pentru a deveni președinte al PSD. Pleacă la o lună după venirea guvernului Orban și acum este, firesc unul dintre adjuncții avocatului poporului. Se ocupă, sper eu inspirat, de prevenirea torturii și a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante în locurile de detenție.

 

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...