Pro integrare

NuTotEi – Daniel-Cătălin Zamfir – PSD

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Domnul Zamfir a fost până de curând un mare liberal nesecurist iubitor de Antena 3. Coincidență, acolo lucrează și nevasta domniei sale. Singurul lucru din CV care pare serios și este verificabil este o poziție de Director pentru o companie, poziție pe care a deținut-o pentru 7 ani. Din cei 4 ani pentru care există documente fiscale ale firmei, unul a fost cu 0 lei cifră de afaceri.

În cel mai bun an, firma domnului a avut un profit pe minus 7225 RON. A lăsat firma cu o datorie de 385.914, ca un liberal adevărat, și cu un minus pe profit de 32.291.

În concluzie, domnul Zamfir a fost un manager catastrofal, care a tras o ditamai țeapa statului. În 2007, a făcut din senin, fără niciun fel de logică, Colegiul ăla al sectanților domnului Oprea. Din 2008, după ce a băgat în pământ o firmă cu trei angajați, marele director Zamfir a fost, improbabil și neștiut de mai nimeni, mare consultant pe fonduri europene.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Lucru care l-a făcut foarte potrivit pentru o poziție de deputat PNL în 2012 la Brașov, deși toate proprietățile lui sunt la Voluntari, locul unde o altă mare vedetă a Antenei 3 și Pandele sunt tartori.

Sigura calitate a domnului Zamfir este abilitatea lui de a spune tâmpenii cu un aer de arhanghel al înțelepciunii din studiourile Antenei 3, un post de televiziune cinstit, un bastion al eticii și moralei, precum este și domnul Zamfir. De la PNL a trecut la ALDE și acum este la PSD, că doar nu ar rămâne domnul Voiculescu fără oameni verticali prin parlament.

În 2016, când domnul Zamfir intra pe listele PNL în Senat, soția domniei sale, mare vedetă la Antena 3, făcea de aproape cinci ori mai mullți bani decât domnul senator. În plus, domnul senator avea o datorie de 237.000 EUR, ca orice liberal de succes. Declarațiile lui de avere sunt siderante, din 2008 este împrumutat cu 100.000 EUR de un anumit Berindea Nicolae.D espre domnul Zamfir se poate scrie un roman al imposturii, tupeului și mârlăniei.

Citeste si:  Constantin Basangiac - PSD

Domnul Zamfir, din păcate, este tipicul de politician liberal psdist, foarte solid legat de interesele celui mai celebru turnător securist, sfântul nepatron de televiziune, domnul Dan Voiculescu. Ei au fost și sunt și acum îngrozitor de mulți pe listele PSD și PNL. Firea este numărul unu pe lista PSD iar Zamfir este numărul patru.

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...