Pro integrare

NuTotEi – Daniel Florea – PSD

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Omul care a fost promovat la greu de PDL/PNL, consilierul personal al lui Radu Berceanu, băietul care a urmat cursurile a ZECE instituții de învățâmânt universitare și postuniverstare, de două ori doctorand și de trei ori masterand, va fi în Parlamentul României pe listele PSD, din dragoste de țărișoară și nu dintr-o nevoie disperată de imunitate.

Daniel Florea este un monument. Nu de mârlănie, nu de tupeu, nu de slinoșenie, nu de nepotism, nu de servilism și pupincurism. Nu, nu felul în care se agăța de Dragnea este motivul pentru un astfel de monument. Daniel Florea este Niutonul Constanței. Feștila farului dreptului românesc. Imediat ce termină facultatea, omul devine judecător la Constanța, un loc renumit la mijlocul anilor 90, când își începe cariera domnul Florea, pentru cinstea exemplară a sistemului de justiție. Desigur, în perioada în care este judecător, mai predă și la Universitatea Ovidius.

La 28 de ani, judecătorul de la Constanța predă la Spiru Haret la București, face și un doctorat la Chișinău în istoria doctrinelor și Științelor politice și un masterat la Academia Mircea cel Bătrân pe Management și Marketing în transporturi navale, operațiuni bancare și burse la Constanța. Renunță la poziția de judecător și, din 2003, este avocat. În 2004, ca o răsplată a faptului că duhnește a cinste și moralitate, devine membru al Comisiei Tehnice în cadrul Federației Române de Fotbal, așa că face și un masterat la SNSPA în Construcție Politică și Management Electoral.

În 2005, devine Director la AVAS, una dintre cele mai căpușate agenții ale statului român. Este în același timp și Președinte al Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. În 2006, devine Director General la AVAS și Președinte al Comisiei de Apel din cadrul Federației Române de Fotbal. În 2007, mai face un master în sictir la Universitatea Națională de Apărare. În 2008, perioada liberalismului celui mai pur al domnului Tăriceanu, PSD-istul Florea era ditamai Directorul General la AVAS, Președinte al Curții de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul Federației Române de Fotbal și student la Institutul Național de Administrație.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

În 2009, este consilierul personal al ministrului PDL, Radu Berceanu, alt domn faimos pentru cinstea domniei sale și apoi devine vicepreședintele AVAS într-o perioadă în care Alina Ghorghiu, viitoarea șefă a PNL-ului, este consiliera directorului AVAS. Desigur, studiază la greu la Institutul Diplomatic Român în toată această perioadă și este și Președinte al Comisiei de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Devine deputat PSD în 2012. Nevasta domniei sale va fi angajată la cea mai bănoasă și plină de rude de politicieni agenție a statului, ASF. În timpul deputăției Florea mai face și Academia de Poliție, își ia un atestat în limba engleză, deși preacinstitul este membru în liga navală americană din 2008, și se mai apucă de un doctorat.

Din 2016, a fost o catstrofă de primar la sectorul 5. În 2019, nevasta domniei sale, o doamnă care nu are nimic, dar nimic de a face cu domeniul în care lucrează, a încasat, doar de la Transelectrica, 208.764 RON.

Toți foștii primari PSD de la București, vor fi în Parlament pe listele PSD, desigur nu pentru a scăpa de pușcărie. Urlă iubirea de țărișoară în ei. Daniel Florea și Gabriel Oprea, fostul șef al lui Piedone sunt oamenii împotriva cărora candidez. Dacă sunteți din București și vreți să ne ajutați haideți pe grupul nutotei5.

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...