Romanii din afara granitelor

NuTotEi – Gabriel Oprea

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Am scris despre Oprea, dur în momentul în care era cel mai puternic om din guvern. Textul a fost refuzat de două ziare, dar a fost publicat de Dilema. CV-ul domnului Oprea este aberant. ȘAPTE ani, da ați citit bine, ȘAPTE ani, între 32 și 39 de ani, lipsesc din biografia omului care a ocupat funcții incredibil de importante în stat.

Există câteva video-uri în care apare pe post de gorilă a lui Cozma, liderul minerilor și unul dintre cei mai toxici psihopați pe care i-a dat România. A terminat o școală militară care apare de mult prea multe ori în CV-urile deputaților noștri. Coincidență desigur, toți, oameni care au fost în poziții de control al serviciilor secrete. Între 1993 și 2000 omul este un șomer care studiază, în 1997, la Colegiul Național de Apărare și își ia un doctorat nu știm când.

Între 2000 și 2002, cariera lui explodează într-un mod care este demn de un monument al minunilor. Șomerul Oprea devine, din senin, vicepreședinte la Fundația Colegiul Național de Apărare, Director Adjunct la Colegiul Național de Apărare și este decorat de Președintele Constantinescu. În 2001, se pogoară peste el și zeul armatei și devine General Maior, Profesor Asociat și apoi Profesor Universitar la instituția unde este Director Adjunct. Devine și secretar de stat, tot în 2001, la Administrația Națională a rezervelor statului și publică trei cărți. În 2002, fostul șomer și gorila lui Cozma devine Prefect al Bucureștiului, este decorat și de Președintele Iliescu și devine și conducător de doctorate la Academia de Poliție.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

În 2003, este deja Ministru Delegat pentru Administrația Publică și mai publică o carte. Devine și membru, în Comisiile de Specialitate, al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare – Comisia de Științe Militare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Oprea a fost cel mai important om din Comisia de supraveghere a SRI și ministru la MAI și la Apărare. CV-ul lui a fost public. Agramat, agresiv, sociopat, mârlan, corupt, Oprea rămâne dovada că nepotismul nesimțit și tupeul duhnind a securitate și servicii sunt cheia succesului în politica românească. Cum, de ce și cine au făcut posibilă cariera domnului Oprea sunt întrebări care nu par a interesa deloc liderii noștri politici.

Oprea este cel care l-a sunat de pe telefonul lui Bogdan Rareș (mare, mare liberal, om cinstit și patrihot) pe șeful TVR-ului pentru a-i cere acestuia să oprească ancheta despre doctoratul lui plagiat. Piedone este una din creațiile cele mai hâde ale domnului Oprea.

Sorin Câmpeanu ministrul care a inițiat ordonanța cu amnistierea plagiatorilor, omul lui Tăriceanu și al lui Ponta, candidează acum pe listele PNL.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030